logo
Een klein stukje Haagse horeca in Frankrijk!

Frank Pasman een van de eigenaren van bierspeciaalcafé De Paas heeft in de Haute Marne een oude herenboerderij gekocht. Na jaren klussen (en het is nog niet af) is er een plek ontstaan die zich uitstekend leent voor culinair en creatief ontspannen!
Met twee andere bekende Hagenaars: Michael Varekamp en Piet Gispen! wordt deze zomer de aftrap gegeven voor jazz- en fotografie workshops.

Niet zomaar een beetje gezellig wat doen maar les van ervaren professionals. Culinair komt u zeker ook aan uw trekken, dat kun je aan Frank wel overlaten: Sommelier, groot kenner van bier en uiteraard alles wat er lekker is in Frankrijk. Frank heeft 6 jaar in Frankrijk gewoond. Hij spreekt, schrijft en droomt in het Frans.

De Sfeer van la grande maison heeft veel van De Paas weg: bohemien, gezellig en artistiek, met alle comfort. La Grande Maison ligt in de Haute Marne, het Toscane van Frankrijk op ongeveer 6 uur rijden vanaf Den Haag.
www.lagrandemaison.org
Na haar studie aan Artez in Arnhem en de cursus handmatig schoenmaken startte Myrte Memelink met haar label Rubber Soul. Ze produceerde schoenen en laarzen in kleine oplages. In 2004 ontwierp ze haar eerste collectie tassen en accessoires. Momenteel worden de tassen en accessoires van Rubber Soul verkocht in diverse modewinkels in Nederland en België.
Tassen en accessoires van Rubber Soul vallen op door hun mooie balans tussen eenvoud en detail. De karakteristieke perforaties vormen een kenmerkend detail in de collectie.
www.rubbersoul.nl
Onze gemeenschappelijke passie is BIER.
Deze site bied je veel informatie over de bieren die we zoal schenken.
Lees meer ...
www.alliantie-van-biertapperijen.nl
Lekker varen door de grachten van Den Haag en Scheveningen vanaf 6 tot 12 personen. Allerlei arrangementen mogelijk, waaronder Uw eigen Bierproeverij-Rondvaart! ( pas vanaf 8 personen)
www.bootvarendenhaag.nl
Authentieke Haagse dranken proeven!
www.vankleef.org
Basaal serveert in een warme, eigentijdse en intieme sfeer
gerechten uit de Europese keuken. Genieten van verse
producten, mooie wijnen en bijzondere digestieven.
Er is bij mooi weer ons prachtige terras.
www.basaal.net
Middenin historisch Den Haag, aan het Groenewegje, vindt u Restaurant M.
Een plek om te genieten van (h)eerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten,
van een bijpassend arrangement aan speciale wijnen,
van de prettige, ruime huiskamersfeer binnen,
of heerlijk van de zon op de terrasboot buiten.
Lees meer...

www.mrestaurant.nl
Bier! is een onafhankelijk, smaakmakend magazine over speciaalbier.
www.biermagazine.nl
Den Haag als echte "Grachtenstad", dat is nu, begin 21e eeuw, wellicht moeilijk voor te stellen. Wie aan Den Haag denkt, die denkt helaas eigenlijk niet meer aan grachten.
De Ooievaart bewijst met haar rondvaarten echter het tegendeel.
Lees meer...
www.ooievaart.nl
Paintings and design Danielle Henger-van Rijssen
www.atelierdhvr.nl
Paintings Lisette Stuifzand
www.lisettestuifzand.nl
Logeren in het MAFFSTE apartement van Den Haag!
Lees meer...
www.maff.nl
adres voorschoten-lisette-stuifzand.jpg utrecht-lisette-stuifzand.jpg antwerpen-lisette-stuifzand.jpg amsterdam-lisette-stuifzand.jpg delft-zuid-lisette-stuifzand.jpg La-Hollandia-II-danielle-henger-van-rijssen.jpg Mon-Dieu-danielle-henger-van-rijssen.jpg blaak-lisette-stuifzand.jpg Space-oddity-1-danielle-henger-van-rijssen.jpg Past-danielle-henger-van-rijssen.jpg Speelveld-2-danielle-henger-van-rijssen.jpg La-Hollandia-I-danielle-henger-van-rijssen.jpg leiden-cs-lisette-stuifzand.jpg Space-oddity-3-danielle-henger-van-rijssen.jpg rai-lisette-stuifzand.jpg Future-danielle-henger-van-rijssen.jpg Het-geheim-danielle-henger-van-rijssen.jpg parijs-lisette-stuifzand.jpg vink-lisette-stuifzand.jpg groningen-lisette-stuifzand.jpg