logo
Bierspeciaal Café De Paas
1993-2020


De Paas is in 1993 overgenomen door Frank en Paul.

Het eerste dat wij veranderden waren de wijnen en de tapbieren. Héél langzaam veranderden wij ook de muziek naar wijdere vormen van jazz, wereldmuziek, soul, kortom, alles wat lekker in het gehoor ligt, maar het volume staat bij ons altijd op conversatie-niveau. In 1994 hebben wij een terrasboot in de gracht voor ons café geplaatst, hetgeen direct een groot succes bleek. Dit terras is in bedrijf( mits het weer het toelaat) in de maanden maart tot november.

Natuurlijk zijn onze 190 bieren op fles en de 13 bieren van het vat het belangrijkst, we zijn tenslotte nog steeds een zéér enthousiast lid van de A.B.T. (Alliantie van Bier Tapperijen). Maar ook het gedistilleerd hebben wij op allerlei terreinen verbeterd. Zo hebben we behalve zo'n 11 blend-whiskies ook 26 soorten malt-whiskies.
Verder 25 prachtige jenevers uit Nederland en Belgie, verrukkelijke eau de vies, cognacs, armagnacs en calvados. Dit alles gevoegd bij de zéér grote collectie likeuren en de diverse borrelhapjes, maakt dat het voor menig levensgenieter goed toeven is bij ons.
Deze genieters komen uit alle lagen van de bevolking, uit binnen- én buitenland en men weet de weg naar de Dunne Bierkade te vinden...

Wellicht tot ziens, Frank en Paul, Lisette, Arnd, Richard, Patrick, Sophie, Frenk, Daaf en Beer!
adres illustratie

190 bieren op fles, 13 van 't vat